360 graden feedback – One2Ten – feedback oplossingen

360˚Feedback

De meest volledige beoordeling van een werknemer.
Met 360 graden feedback worden werknemers beoordeeld door meerdere personen zoals de leidinggevende, teamleden, overige collega’s en misschien zelfs klanten. Zo ontstaat een veelzijdige beoordeling vanuit verschillende invalshoeken.

Dat lijkt een enorme klus, maar One2Ten ontzorgt u van begin tot eind. Bij ons start het ideale proces met het bepalen van de doelstellingen. Vervolgens doorlopen we nauwkeurig de hele journey om te bepalen wat de beste momenten zijn om feedback te vragen én waar. Als we die analyses hebben voltooid, adviseren wij u welke methode het beste kan worden ingezet.

Beoordelingsvragenlijst opstellen

Wij gaan voor de oplossing die de hoogste kwalitatieve respons oplevert, zodat we op basis daarvan brede, sterke feedback verzamelen. Daarmee kunt u echt aan de slag om in te grijpen, te verbeteren en te innoveren.
We helpen u met het opstellen van een gebalanceerde vragenlijst om deze relevant en prikkelend te maken, te voorzien van de juiste lengte en we zorgen voor een uitnodigend app-design.

One2Ten is ervaren in het opstellen van degelijke vragenlijsten voor alle personen die zijn betrokken bij de beoordeling. Geen saaie, lange irrelevante vragenlijsten maar eenvoudige formulieren met zorgvuldig gekozen vragen om de prestaties van de werknemer in te schalen op een schaal van 0 tot 10.

Er zijn diverse varianten om feedback te meten; een dimensionale feedback is als alleen de leidinggevende feedback geeft. Bij 180 graden feedback mag de werknemer zelf meepraten over zijn beoordeling. Bij 360 graden feedback zijn er dus meer dan twee personen betrokken bij de beoordeling en geeft vaak een vollediger resultaat.

De heldere feedbackrapporten helpen bij het voeren van beoordelings- en ontwikkelgesprekken.

360 Graden Feedback Conclusie​

De resultaten van de 360 graden feedback beoordeling (eigen antwoorden, feedback van anderen en de conclusies) kunnen bijvoorbeeld dienen als input voor persoonlijke ontwikkelplannen en periodieke evaluatie daarvan. De heldere feedbackrapporten helpen bij het voeren van beoordelings- en ontwikkelgesprekken.

Tot slot richten we met u de dashboards in, zodat de resultaten logisch en begrijpelijk gepresenteerd worden. En u bepaalt wie mag inloggen, waar men mag inloggen en op welk niveau. One2Ten kan het hele feedback-proces voor u organiseren, of een deel daarvan. Maar we kunnen u ook alleen de techniek leveren, waarmee u het proces zelf kunt uitvoeren.

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png