Audit begeleiding – One2Ten – feedback oplossingen

AUDIT begeleiding

Zijn alle bevindingen getest? Zijn de verbeteringsplannen werkelijk geïmplementeerd aan de hand van een feedback proces? Vaak worden plannen gemaakt maar schort het vervolgens aan de navolging en uitvoering ervan. One2Ten ontzorgt bedrijven door het proces van het vinden van de antwoorden op deze vragen te digitaliseren. Gebruikmakend van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool controleert u de uitkomsten realtime, op basis van uw eigen score card en audit lijst.

Audit begeleiding en kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is een intensief en kostbaar proces. Van het in kaart brengen van kwaliteitseisen en standaarden, tot het checken in hoeverre hieraan wordt voldaan, veelal gebruikmakend van externe consultants of mystery shoppers.
Dit kan anders! One2Ten faciliteert zelfregulering door middel van intuïtieve tools waarmee u snel en gemakkelijk zelf de kwaliteitscontroles en audits kunt uitvoeren. Ongeacht of het nu om één locatie gaat of meerdere locaties verdeeld over verschillende regio’s en landen. U voert zelf de regie vanuit een overzichtelijk realtime dashboard, waardoor u helemaal zelf in controle bent!

Test uw bevindingen, evalueer de voortgang, controleer resultaat en onderneem actie voor verbeteringen.

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png