Horeca en Retail – ONE 2 TEN

Vraag uw gasten en klanten ter plaatse naar hun ervaring

HORECA / RETAIL

In hotels, restaurants, cafés en winkels; overal heeft u te maken met klanten en gasten. Hun ervaringen zijn cruciaal want is die negatief dan ziet u deze mensen niet meer terug. Het meten van klanttevredenheid is van groot belang!

Met de slimme tools van One2Ten kunt u op een eenvoudige manier een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren in uw winkel of horecazaak. U ziet direct de resultaten terug in een realtime dashboard waardoor u direct kunt sturen op de resultaten!

Hotels

Als hotel verkoopt u een unieke ervaring aan uw gasten. Uniek in persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Maar hoe uniek is deze? Wat zou er beter kunnen in de ogen van de gast? Verreweg de meeste feedback wordt achteraf en per e-mail verzameld, waardoor niet iedereen wordt bereikt. One2Ten biedt u de mogelijkheid om uw gasten te vragen naar hun beleving terwijl zij nog in uw hotel zijn. Toegankelijk voor iedereen, via een zuil, een handheld tablet of een QR-code. Uiteraard kan men ook feedback geven via een individuele e-mail uitnodiging. Zo hoort u de stem van al uw gasten.

Restaurants

Ook restaurants hebben behoefte aan eerlijke feedback waarmee zij kunnen begrijpen wat wel en niet goed gaat en waar zij kunnen verbeteren. Vaak wordt deze feedback achteraf online ontvangen op diverse externe platforms. Dit leidt tot gevoel van onvrede bij Food & Beverage afdelingen, men zich voelt overgeleverd aan de willekeur van online feedback. Met de tool van One2Ten vraagt u de feedback van uw gasten zelf, direct op locatie en kunt u deze feedback delen via widgets op uw website.

Winkels

Waarom de volgende dag pas een e-mail versturen naar een klant die de dag daarvoor bij u in de winkel was? De beste feedback van consumenten krijgt u direct ter plaatse. Consumenten raken namelijk ‘survey-moe’. De talloze e-mails waarmee consumenten gebombardeerd worden met de vraag om mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Response rates worden lager vanwege de dalende bereidheid om weer een vragenlijst in te vullen.

Evenementen

Een evenement is een unieke samenkomst van bezoekers, exposanten en sprekers. De ervaring van het moment bepaalt veelal wat men vindt van de organisator en of men terug wil komen. Door het vragen van feedback op locatie bent u in staat de emotie te vangen die op dat moment wordt gevoeld. Ook is de mate van betrokkenheid tot het geven van feedback tot 10 keer hoger dan het geven van feedback daags erna omdat de ervaring vers is.

Continue klanttevredenheid verbeteren

Door het continu meten van de beleving van consumenten kunt u de vinger aan de pols houden over hun tevredenheid. Bevelen zij u aan? Is de NPS hoger of lager? Welke verschillen zijn er per vestiging? Op welke aspecten doet u het goed en waar niet? Op welke zaken krijgt u verbeterpunten terug van uw klanten? Waar zitten uw innovatiekansen? Met onze tool krijgt u op al deze vragen een bruikbaar antwoord.

Enquete in de horeca

Ook van groot belang is de medewerkerstevredenheid. Een opgewekte of juist een ongelukkige medewerker heeft grote invloed op de ervaring van de gasten in uw zaak. Vooral in de horeca is de medewerker veelal direct van invloed op de klantbeleving. Veel van onze klanten meten naast de klanttevredenheid dan ook continu de medewerkerstevredenheid om zo het verband tussen beide goed te kunnen volgen.

Case studie Harderwijk

De gemeente Harderwijk bedient vele klanten: inwoners, ondernemers, toeristen en andere stakeholders. Zij weten dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Of de medewerkers tevreden zijn met hun werk is dan ook van groot belang voor deze gemeente.

In aanvulling op het tweejaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek meet de gemeente Harderwijk met de One2Ten feedback oplossing continu hoe het gaat met het personeel door middel van wekelijkse pulse surveys.

Wilt u graag meer weten?

Benieuwd hoe One2Ten uw business kan helpen?
Vul uw gegevens in en One2TEN neemt contact met u op.

+31 (0)35-7200906
info@one2ten.com
Herenstraat 24, 1406 PE Bussum, Nederland
Scroll to Top