Klantbeleving – ONE 2 TEN

Meet tevredenheid

Klant beleving

Een onvergetelijke beleving met u blijft uw klanten bij. Het maakt klanten enthousiast. En dat is belangrijk, want enthousiaste klanten blijven bij u, komen terug en zorgen dat u wordt aanbevolen. Ze zijn essentieel voor de continuïteit van uw organisaties.

Of uw klanten enthousiast over u zijn kunt u meten via een simpele een vraag; de NPS. Deze vraag beantwoordt hoe groot de kans is dat u wordt aanbevolen op de schaal van 0 tot 10. Een hoge NPS is belangrijk, want een hoge NPS heeft een correlatie met hoge winsten bij organisaties.

Het enthousiast maken van klanten vereist inspanning en vereist inzicht. Want wat is een optimale klantbeleving precies volgens uw klant. Wanneer wordt deze geraakt? Enthousiasme wordt niet bereikt wanneer u alleen maar levert of doet wat u beloofd. U moet verder gaan dan dat. Het vraagt een extra inspanning. Het vraagt extra aandacht.

Door 24/7 inzicht te hebben in de feedback van uw klanten kunt u volgen hoe het staat met het enthousiasme van uw klanten en de NPS. Door de uitkomsten van uw metingen iedere dag te volgen en de feedback op te volgen met de gewenste verbeteringen werkt u continu aan een betere klantbeleving.

Verras uw klant

Klanten willen ook verrast worden. Wat is het moment in de customer journey waar de klant van u de basis verwacht en op welke moment zou u de verwachtingen kunnen en moeten overtreffen. Als u dat doet wordt het dan ook gewaardeerd? Alleen door het continu meten van de beleving voor- en achteraf kunt u zien of uw inspanningen effect hebben.

Met one2Ten maken we het u eenvoudig. Wij zorgen dat we feedback vragen dicht op het moment van klantbeleving of heel kort erna. Op het moment dat de klant nog bij u en de herinnering vers is. Dan krijgt een relevante feedback waar u iets mee kan. Door de feedback goed op te volgen en op Agile wijze aan te pakken kunt u zien welke verbeteracties direct resultaat boeken en uw klant gelukkig maken.

Wilt u graag meer weten?

Benieuwd hoe One2Ten uw business kan helpen?
Vul uw gegevens in en One2TEN neemt contact met u op.

+31 (0)35-7200906
info@one2ten.com
Herenstraat 24, 1406 PE Bussum, Nederland
Scroll to Top