Klanttevredenheid – ONE 2 TEN

Begrijp en waardeer uw klant

Klanttevredenheid

De klant is koning. Maar wanneer voelt de klant zich koning? Hoe weet u wat de klant wil en hoe kunt u inspelen op zijn of haar behoeften. Kortom, weet wat uw klanten voelen en verwachten; meet de klanttevredenheid! Niet één keer, maar realtime, altijd en continu. Alleen dan bent u in staat om mee te gaan met hun verwachtingen en levert u met de juiste verbeteringen en innovaties elke keer weer een positieve ervaring.

Maak feedback geven leuk met One2Ten

Wilt u werkelijk weten wat uw klanten voelen en denken? En wanneer ze dat denken? Vraag het ze!
Direct op locatie en op een leuke manier. Behandel klanten als echte adviseurs. Gebruik geen lange en saaie vragenlijsten. Maak ze kort, relevant en intuïtief. Maak feedback geven een onderdeel van hun beleving. U verhoogt op deze manier ook de klanttevredenheid.

One2Ten helpt u met het opstellen van een uitgebalanceerde vragenlijst. Relevant en prikkelend met de juiste lengte en een uitnodigend app-design. Tot slot richten we met u de dashboards in, zodat de resultaten logisch en begrijpelijk gepresenteerd worden. En u bepaalt wie, waar en op welk niveau in deze dashboards mag worden inlogd.
Kortom, wij bieden maatwerk aan binnen uw bestaande processen om u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

vragenlijst maken
vragenlijst maken

Klanttevredenheidsonderzoek

Met de feedback tool van One2Ten zal uw respons flink stijgen ten opzichte van de conventionele feedback methodes en u krijgt inzicht in de breedte van uw klantengroep, dus ook klanten die u niet per e-mail bereikt.

Klantbeleving

Hoe en wanneer kunt u het beste naar feedback vragen? One2Ten maakt de optimale touch points en toepasbare instrumenten inzichtelijk aan de hand van de ‘customer journey’ die de klant doorloopt. Wij maken voor u klanttevredenheidsonderzoeken op maat.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf op maat kunnen helpen? Bel ons op 035-7200906 of laat in het formulier hieronder uw gegevens achter

Wilt u graag meer weten?

Benieuwd hoe One2Ten uw business kan helpen?
Vul uw gegevens in en One2TEN neemt contact met u op.

+31 (0)35-7200906
info@one2ten.com
Herenstraat 24, 1406 PE Bussum, Nederland
Scroll to Top