Klanttevredenheid – One2Ten – feedback oplossingen

Klanttevredenheid

Begrijp wat een uitstekende klantbeleving drijft en onderscheidt uzelf.

Elke ervaring is uniek. Zo ook feedback. Weten en begrijpen wat uw klanten denken, wanneer en waarom, stelt u in staat om beter te sturen en loyaliteit, retentie en aanbeveling te vergroten.

Onze oplossingen voor het meten van klantbeleving

Krijg inzicht in wat een uitstekende klantbeleving drijft. Op relatie-, transactie- en touch point niveau. Ontdek waarom klanten terugkomen en waarom sommige klanten niet. Stimuleer verbetering door directe actieplanning en gesloten feedbackloops rechtstreeks met klanten.

Klant relatie

In hoeverre zijn uw klanten tevreden met de relatie die u heeft opgebouwd en hoe waarschijnlijk is het dat ze u bij anderen aanbevelen? Analyseer bij welke klanten u risico loopt en welke klanten nog te winnen zijn. Focus op de belangrijkste drijfveren waardoor ze uw organisatie al dan niet aanbevelen.
Belangrijkste statistieken: adaptieve NPS, CSAT.

Klant transactie | Customer Journey

Hoe tevreden is de klant over een transactie, het project of het product en de customer journey? Wat ging goed, wat had beter gekund en wat heeft dringend aandacht nodig? Wat zijn de key drijfveren, hoe scoren ze en hoe belangrijk zijn ze?
Belangrijkste statistieken: TNPS, adaptieve CSAT, Key driver-analyse

Klant touch points

Hoe ervaart de klant de specifieke interactie momenten als onderdeel van hun customer journey? Heeft het aan zijn verwachtingen voldaan? Begrijp hoe verschillende interacties bijdragen aan de customer journey ervaring.
Belangrijkste statistieken: NPS, CSAT, CES, FCR

Meten op locatie

Met onze robuuste zuilen en toegankelijke vragenlijsten meten we ook op locatie.
Door ze te plaatsen op slimme plaatsen in uw zaak of bijvoorbeeld vlak voor de uitgang van een evenement zijn ze niet te missen voor uw klanten, en zijn de ervaringen van uw klant nog vers, waardoor mensen eerder geneigd zijn hun mening te geven.

“We hebben eindelijk een innovatieve & gebruiksvriendelijke tool waarmee we direct kunnen inspelen en corrigeren wat dringend aandacht nodig heeft en meer zaken kunnen toepassen die zowel op organisatie- als op serviceniveau goed gaan.”

Klantbeleving – Markten

One2Ten beheert oplossingen voor klantbeleving in verschillende markten. Door sector- en productkennis hebben wij aanvullende vaardigheden opgebouwd in de industriële, professionele, publieke en gezondheidszorg markten.

Industriële markten

One2Ten heeft klanttevredenheidsprogramma’s ontwikkeld die specifiek zijn voor industriële markten. Bij beslissingen in industriële markten zijn vaak meer stakeholders betrokken en de beslissingen zijn gebaseerd op rationele in plaats van emotionele redeneringen.

Professionele markten

One2Ten biedt meerdere klanttevredenheidsprogramma’s die analyseren hoe B2B-klanten de dienstverlening van juridische, accountants- en advieskantoren ervaren.

Overheidsdiensten

One2Ten biedt feedbackoplossingen om de perceptie van klanten in overheidsdiensten te begrijpen en te verbeteren. Wij gebruiken meerdere feedbacktools en -taal om specifieke situaties te matchen met de verschillende stakeholders en respondentgroepen.

Gezondheidszorg

One2Ten biedt meerdere feedbackoplossingen in de gezondheidszorg. Wij zijn bovendien door de Nederlandse staat aangesteld als één van hun vier aanbieders in hun kwaliteitsverbeteringsprogramma voor de ouderenzorg in Nederland.​

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png