Medewerkerstevredenheid – One2Ten – feedback oplossingen

Medewerkerstevredenheid

Word een aantrekkelijke werkgever voor uw huidige en toekomstige werknemers

Met meer vacatures dan werkzoekenden is het belangrijk om een ​​fijne werkomgeving te creëren om nieuw talent aan te trekken, maar ook om het verloop van je medewerkers te verbeteren.

Onze oplossingen voor medewerkerstevredenheid

Krijg meer inzicht in de werkervaring en vitaliteit van uw medewerkers. Niet eens in de twee jaar, maar realtime en continu. Ontdek wat je als bedrijf goed doet, wat je kan verbeteren en wat onmiddellijke aandacht nodig heeft om een ​​geweldige werknemerservaring te creëren.

Werknemersbetrokkenheid

Werknemers die betrokken zijn bij hun werk, zijn eerder gemotiveerd en blijven loyaal aan hun werkgever.

Bij One2Ten creëren we inzicht in de belangrijkste drijfveren die ervoor zorgen dat medewerkers willen samenwerken met uw organisatie.
Niet eens in de één of twee jaar, maar realtime en continu.

360° feedback

360° feedback zorgt ervoor dat medewerkers steeds opbouwende feedback krijgen. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit van uw medewerkers, maar vergroot ook de perceptie dat alle peers dezelfde beoordeling krijgen.

Je kan zoveel mensen opnemen als je wilt. Individuen, collega’s, managers en/en externe klanten. Door al deze verschillende belanghebbenden te betrekken, krijg je een beter begrip van de vaardigheden op individueel, team-, leiderschaps- en ondernemingsniveau.

Levenscyclus van werknemers

Krijg inzicht in de betrokkenheid en werkervaring van uw medewerkers in elke fase van hun werknemerslevenscyclus. Breng verbeteringen aan om nieuw talent aan te trekken en uw huidige medewerkers te behouden.

U kunt één specifieke fase kiezen om op te focussen, of inzichten creëren in alle fasen op een continue en realtime basis. Van het opbouwen van uw werkgeversimago tot het aantrekken van studenten op een universiteitscampus, tot exitgesprekken voor uitgaande werknemers.

“Onze klant is nog nooit zo goed voorbereid geweest op de veranderingen als gevolg van COVID. Dankzij One2Ten weten ze precies wat hun mensen willen en kunnen ze snel inspelen op hun snel veranderende werkplekwensen.”

Meer oplossingen voor werknemerservaring

Wilt u uw medewerkers behouden en nieuw talent aantrekken? De beste ambassadeurs zijn je eigen medewerkers, dus begin met het bouwen van een geweldige medewerkerservaring.

COVID-19 thuiswerken

Covid-19 heeft een grote impact op de huidige werkervaring en zal naar verwachting structurele veranderingen brengen in onze dagelijkse manier van werken.

We helpen organisaties beter te begrijpen door te onderzoeken wat hun medewerkers voelen, hoe goed ze zijn uitgerust om thuis te werken, wat ze missen en wat de organisatie kan doen om teamgeest, binding en productiviteit op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Leiderschap

Word jouw leiderschap als voorbeeld gebruikt? Stimuleert het leren & ontwikkelen, en biedt het voldoende ruimte voor uitdaging?

Veel thema’s spelen een belangrijke rol bij het beoordelen van echt leiderschap. Wij helpen je de juiste vraagscripts op te stellen die zinvolle gegevens geven over feitelijk leiderschapsgedrag, perceptie en potentiële lessen.

Puls

Door jouw medewerkers dagelijks te ondersteunen bij het geven van feedback, ontstaat een transparante en open bedrijfscultuur. Mensen worden meer betrokken, omdat ze zich gehoord voelen.

One2Ten biedt pulse feedback tools waarmee je snel, direct en continu inzicht krijgt in de werkervaring van jouw medewerkers. Feedback geven duurt niet langer dan 30 seconden per review.

PulseEX2-1.png
PulseEX-1-e1641901374604.png
Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png