Meten op locatie – ONE 2 TEN

Verhoog respons door ter plaatse feedback te vragen

Meten op locatie

Wij geloven dat het verzamelen van feedback van zoveel mogelijk verschillende mensen waardevol is. Wij creëren vragenlijsten die toegankelijk zijn voor iedereen, of u nu een patiënt, een kind, een bezoeker of een bejaarde burger bent. Ook als u de lokale taal niet spreekt of geen toegang heeft tot internet of e-mail. Wij zorgen dat iedere stem wordt gehoord.

Toegankelijke vragenlijsten op locatie

One2Ten biedt diverse mogelijkheden om op een sterk converterende en aantrekkelijke manier feedback te vragen aan uw klanten. Klanten vinden het leuk om bij ons feedback te geven. En dat is precies wat we willen: het geven van hun mening is namelijk onderdeel van de totale customer experience die uw klant bij uw bedrijf beleeft. Klanttevredenheid op locatie meten doen wij op diverse manieren:

  • Staande zuil
  • Balie stand
  • Tafel-layer
  • Onze app op uw eigen iPad
  • QR-code
  • E-mail / url
  • Browser / PC

Direct inzicht in de resultaten

Met het online dashboard kunt u de resultaten van uw klanttevredenheidsonderzoek realtime bekijken op uw smartphone, tablet of computer. U heeft dus overal, waar u ook bent, inzicht in de feedback: per klantgroep, per afdeling, per vestiging, per regio en ook gedurende een evenement. En altijd met de door u gekozen benchmarks. Op deze manier kunt u uw gegevens begrijpen, verbetertrajecten opstellen of zelfs direct ingrijpen wanneer dit nodig is.

Laat zien dat u feedback belangrijk vindt

Wij maken uw feedback stands op maat wanneer u dat wenst. Geheel in uw eigen merk kleuren en design. Door ze te plaatsen op slimme plaatsen in uw zaak of bijvoorbeeld vlak voor de uitgang van een evenement zijn ze niet te missen voor uw klanten, én zijn de ervaringen van uw klant nog vers, waardoor mensen eerder geneigd zijn hun mening te geven. Tevens laat u uw klanten zien dat u het belangrijk vindt wat ze van u vinden, u neemt ze serieus!

Vraag de meningen van de bezoekers tijdens het deelnemen aan evenementen, meetings en workshops. Zo vang je de gevoelens van dat moment en blijkt de respons een stuk hoger te zijn dan bijvoorbeeld na het versturen van een mail met een vragenlijst achteraf.

Wilt u graag meer weten?

Benieuwd hoe One2Ten uw business kan helpen?
Vul uw gegevens in en One2TEN neemt contact met u op.

+31 (0)35-7200906
info@one2ten.com
Herenstraat 24, 1406 PE Bussum, Nederland
Scroll to Top