Ondernemingsbeleving – One2Ten – feedback oplossingen

Ondernemingsbeleving

Krijg op bedrijfsniveau inzichten over wereldwijde thema's

Thema’s zoals diversiteit en inclusiviteit krijgen de laatste jaren meer aandacht. Werkzoekenden vinden deze thema’s zelfs belangrijke factoren bij het kiezen van een werkgever. Om een ​​aantrekkelijke werkgever te worden dient uw organisatie rekening te houden met deze thema’s.

Onze oplossingen voor organisatie- en procesbeleving

Krijg op bedrijfsniveau inzicht over de verschillende pijlers, afdelingen en regio’s over bedrijfsbrede thema’s. Combineer alle ervaringsgegevens in één platform en dashboard om het plaatje op ondernemingsniveau compleet te maken.

Digitale mindset

Organisaties over de hele wereld implementeren omvangrijke plannen voor digitale transformatie om veerkrachtiger te worden in een digitale toekomst. Het gaat echter niet om de IT-technologie zelf, maar om de verbeeldingskracht van degenen die het moeten inzetten, d.w.z. hun digitale mindset.

One2Ten heeft organisaties geholpen bij het beoordelen en begrijpen van de sociale vaardigheden en opleidingsvereisten die nodig zijn om digitaal klaar te zijn.

Gelijke behandeling, diversiteit en inclusie

Maatschappelijke domeinen zoals gelijke behandeling, diversiteit en inclusie hebben de laatste jaren veel meer aandacht gekregen. Het helpt organisaties te begrijpen wat teamgeest, motivatie en toewijding drijft.

One2Ten is zeer toegewijd om hier een ​​betekenisvolle rol te spelen door goed doordachte vragenlijsten over deze onderwerpen te creëren. Wij houden ons op de hoogte van actuele discussies. Wij werken bovendien nauw samen met organisaties die er een gezamenlijk belang bij hebben divers en inclusief te zijn en die streven naar gelijke welzijn van mensen.

Cultuurscan

Kennen uw medewerkers uw bedrijfswaarden? En zo ja, leven ze ernaar, zowel de werknemers als de leidinggevenden?

Bij One2Ten hebben wij een Bedrijfswaarden Monitor ontwikkeld. Deze monitor geeft organisaties inzicht in het bewustzijn, het werkelijke begrip en de daadwerkelijke uitvoering van deze waarden. Uw organisatie krijgt bovendien meer inzicht in uw interne cultuur.

Imago van de werkgever

Op zoek naar toptalenten van topuniversiteiten? En bent u benieuwd of u tot hun top drie favoriete werkgever behoort?

One2Ten helpt organisaties bij het beoordelen van hun imago als werkgever en als bedrijf. Wij gebruiken tools die snel inzicht geven in de perceptie die (potentiële) klanten hebben van uw merk. Of hoe (potentiële) medewerkers uw werkgeversimago ervaren.

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png