Organisatie en procesbeleving – One2Ten – feedback oplossingen

Organisatie en procesbeleving

Neem de controle over uw processen en activiteiten

Analyseer en verbeter processen en organisatiedynamiek door de ogen van uw gebruikers. Creëer een groter draagvlak voor organisatieveranderingen door alle stakeholders een stem te geven.

Onze oplossingen voor organisatie- en procesbeleving

Krijg inzicht in uw interne processen en organisatie dynamiek. Verbeter uw interne processen en stimuleer digitale paraatheid door naar alle betrokken partijen te luisteren.

Kwaliteitsborging, checklists en digitale audits

Wij weten dat uw organisatie allerlei processen heeft. Het analyseren en verbeteren van deze processen zorgt voor een hogere kwaliteit, maar stelt uw organisatie ook in staat te voldoen aan de digitale auditnormen.

One2Ten biedt verschillende tools om kwaliteit en controle te bewaken. Wij helpen u tijd te besparen door gebruik te maken van realtime checklists en dashboards. Hierdoor kunt u direct acties opvolgen.

PXCjheck.png

Project tevredenheid

Door de efficiëntie en tevredenheid van een project door de ogen van uw klant te beoordelen, is verbetering mogelijk. Het stelt uw medewerkers in staat te leren van hun fouten en vergroot de kansen op nieuwe contracten.

One2Ten biedt verschillende op maat gemaakte projectbeoordeling tools die inzicht geven in hoe tevreden de stakeholdergroepen zijn. Van initiatie van een project tot nazorg en prestatiecontracten.

Tevredenheid bedrijfsbrede ondersteuning

Interne ondersteuning is voor veel organisaties net zo belangrijk als klantenondersteuning. Soms hangt de klantenservice er zelfs van af. Zo zijn bijvoorbeeld de afdelingen reserveonderdelen & claimafhandeling onmisbaar voor klantenondersteuning.

One2Ten biedt diepgaande vragenlijsten die de tevredenheid beoordelen op het niveau van interne ondersteuning binnen een organisatie. Voorbeelden zijn sales & marketing ondersteuning, financiële & administratieve ondersteuning en juridische ondersteuning.

“Eindelijk begrepen we wat onze leveranciers echt nodig hadden: meer ondersteuning en praktische begeleiding. Met deze op hun plaats, hebben we een betere relatie/betrokkenheid met hen tot stand gebracht"

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png