Platform – One2Ten – feedback oplossingen

Platform

Creëer instant experience management-oplossingen voor elke situatie.

One2Ten experience management platform is zeer flexibel, omdat het bestaat uit agile bouwstenen. Dit stelt ons in staat om end-to-end oplossingen te bouwen die perfect passen bij uw organisatie

Onze end-to-end experience platform

Krijg end-to-end inzicht in uw medewerkers, klanten, processen en organisatie. Ons platform bestaat uit vijf bouwstenen: uitnodigingsportaal, enquête tooling, data-intelligentie, dashboardrapportage en actieplanning.

Invite portal

Elke ervaring is uniek. Zo is ook feedback. Kies uw eigen distributie kanalen naar uw doelgroepen. In bulk of via juist via persoonlijk individuele uitnodigingen.

Via het uitnodigingsportaal van One2Ten kun je gemakkelijk de juiste set vragen, respondentengroepen en touchmomenten selecteren en regisseren waarop feedback wordt gevraagd.

Survey tooling

Bij One2Ten geloven we niet in conventionele, lange en weinig inspirerende vragenlijsten. Feedback geven zou eigenlijk deel moeten uitmaken van de algehele ervaring die uw klanten en medewerkers hebben.
Daarom hanteren we de volgende vijf principes:

  1. Stel vragen op het juiste touchmoment en per thema
  2. Gebruik directe en eerlijke vragen die alleen gericht zijn op wat er echt toe doet
  3. Identificeer de reden achter een score met behulp van adaptieve vervolgvragen
  4. Gebruik intuïtief en inclusief ontwerp.
  5. Behandel uw klanten en medewerkers als echte adviseurs in plaats van datapunten.

Data intelligentie

Bij One2Ten gebruiken we slimme analyses om het inzicht in feedbackgegevens te vergroten. We zullen u helpen de redenen achter de scores te ontrafelen.

Door correlaties te analyseren, helpen we u te begrijpen welke sentimenten het belangrijkst zijn en kunnen we het toekomstige gedrag voorspellen. Ook integreren we data uit externe bronnen om een nog completer beeld te krijgen.

Dashboard rapportage

Onze realtime dashboards zijn het begin van een nieuwe reis. Uw teams en managers kunnen eenvoudig vaststellen wat er goed gaat, wat beter kan en wat dringend aandacht nodig heeft. Het triggeren van gedachten en ideeën over hoe te verbeteren.

Al onze dashboards zijn op maat gemaakt en ontvangen en rapporteren realtime data. De dashboards bestaan ook uit multidimensionale filters, slimme analyses en verschillende toegangsniveaus.

Actie planning

Nadat u hebt vastgesteld wat u kunt verbeteren en wat aandacht nodig heeft, is de volgende stap actieplanning.

Registreer en beheer uw actieplannen direct in slimme tools voor actieplanning, op managers- en teamniveau. Nodig anderen uit om de voortgang te evalueren. Volg feedback van uw klanten of medewerkers op met ons ticketingsysteem. Sluit de feedbackloop door er direct op te reageren via verschillende communicatiekanalen.

Onze klanten

We werken samen met organisaties die een intrinsieke behoefte hebben om elke dag beter te worden

Scroll naar boven

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png