Procesbegeleiding – ONE 2 TEN

Bereik optimale perfectie

Proces begeleiding

Bedrijfsprocessen dienen regelmatig tegen het licht te worden gehouden zodat ze optimaal kunnen verlopen. Te vaak wordt hierin de stem van de werkelijke gebruikers van bepaalde processen en onderdelen vergeten. Maar waarom eigenlijk, want de echte gebruikers geven de beste feedback! Met de One2Ten oplossing kunt u zeer eenvoudig én continu feedback vragen over processen via korte vragenlijsten. Met onze procesbegeleiding verbetert u snel en effectief.

Kort en cyclisch de kwaliteit meten

Hoe goed zijn uw interne workshops? En zijn uw opleidingstrajecten wel zo goed als u denkt? Hoe effectief zijn de wekelijkse meetings echt? En hoe wordt uw interne communicatie beoordeeld? One2Ten faciliteert een platform waar antwoorden op dit soort vragen kunnen worden gegeven door de gebruikers zelf, anoniem of op naam. Spontaan, direct of volgens afspraak. Periodiek of continu. En altijd realtime.

Verhoog betrokkenheid binnen uw organisatie

Het mogelijk maken van het geven van interne feedback verbetert de betrokkenheid van uw werknemers binnen de organisatie. Mensen voelen zich gehoord. Wellicht gaat u zo ver om de resultaten live te laten zien op een groot scherm in de receptiehal of realtime op uw website met widgets. Transparantie wordt gewaardeerd. Mensen zullen hierdoor nog meer bereid zijn om mee te denken en hun feedback te geven.

Klanttevredenheid, procesoptimalisering

Operationele perfectie bereik je door alle interne processen te begrijpen, continu te verbeteren en deze altijd door de ogen van haar gebruikers te zien.

Wilt u graag meer weten?

Benieuwd hoe One2Ten uw business kan helpen?
Vul uw gegevens in en One2TEN neemt contact met u op.

+31 (0)35-7200906
info@one2ten.com
Herenstraat 24, 1406 PE Bussum, Nederland
Scroll to Top