Realtime dashboard – One2Ten – feedback oplossingen

Realtime dashboard

Het One2Ten realtime dashboard geeft u direct inzicht in hoe uw processen verlopen, wat klanten uw denken en hoe uw medewerkers zich voelen. Realtime en continu, 24/7. Hierdoor kunt u uw resultaten analyseren en actie ondernemen daar waar nodig, per discipline, per locatie, per team, per periode. U kunt elk gewenst filter toepassen en inzoomen op gevoeligheden die u misschien nog nooit hebt gezien, of waarvan u dacht dat ze niet relevant waren omdat ze niet in eerdere analyses zijn voorgekomen.

Inzicht in ieder proces binnen uw organisatie

Verbeter en innoveer door beter inzicht. Nadat u de gewenste feedback heeft verzameld, kunt u de feedback gebruiken voor verbeteringen en innovaties. Om organisaties te helpen inzichten om te zetten in acties, kan het One2Ten-systeem zó worden ingesteld dat het automatisch lijsten met verbeterpunten toont in uw dashboard. Ook kan het systeem executive snapshots maken van de resultaten die op gezette tijden worden gemaild aan geselecteerde betrokkenen. Een veel gebruikte toepassing is het doorgeven van de resultaten via bijvoorbeeld narrow casting. Hiermee blijft de interne organisatie nauw betrokken bij wat klanten, medewerkers of stakeholders aan ervaringen teruggeven. De informatie gaat dan echt leven en draagt bij aan een bedrijfscultuur met een klantgericht DNA.

Zet analyses uit het realtime dashboard om in verbeteracties

De volgende stap, terwijl u nog steeds doorlopend feedback verzamelt, is om uw analyse om te zetten in verbeteracties. Bepaal welke verbeteringen onmiddellijk moeten worden aangepakt (inner loop) en welke items een breder publiek nodig hebben om geïmplementeerd te worden (outer loop). Betrek uw personeel en klanten over de voortgang die u boekt door onmiddellijk resultaten te delen via bijvoorbeeld uw website, intranet, narrow casting, nieuwsbrief, social media, etc. U kunt hierdoor continu de impact van uw verbeteringen volgen. U creëert op deze manier continue en incrementele verbeteringscycli. Met andere woorden, u tilt uw bedrijf naar een hoger niveau!

Voor de echte cijferkrakers is alle data te downloaden in Excel, gewoon via het dashboard. U kunt dus elke gewenste data-analyse uitvoeren.

Scroll naar top

Bedankt

voor uw interesse.
We nemen asap contact met u op.

Met vriendelijke groet
Ralph Elias
COO One2Ten

Logo-ONE2TEN.png